Diensten

Wij bieden een full-service aan voor uw verhuis en staan daarom graag in voor de bijkomende zaken die bij een verhuis komen kijken.

Nationale verhuizingen

Verhuist u  naar een omliggend dorp of naar de andere kant van België? Naar het platteland of een stad? Geen afstand is ons te ver en geen setting ons te veel.

 

Wij zijn werkzaam over heel Belgïe, of u nu verhuist van of naar West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Mechelen, Leuven, Luik, Wallonië tot Limburg en ver daarbuiten.

verhuizingen over heel België

Om uw verhuis te bespreken en eenAll-inofferte op te stellen, kom ik graag vrijblijvend bij u langs

Na de verhuis of dienst betaalt u de factuur = offerteprijs en komt u nooit voor onverwachte kosten of verrassingen te staan.

 

Ook zit hier een verzekering in omvat met een franchise van minimum €250.

Internationale (Europese) verhuizingen

Voornamelijk liggen onze internationale verhuizingen in Europa daar we alles met onze rijdende-transportmiddelen doen.

 

Heb je een overzeese verhuis-bestemming en wil je ons hierover contacteren? Dat kan! Voor dergelijke verhuizingen werken we samen met verschillende partners.

internationale verhuizingen en meerbepaald Europa

Een verhuis is niet alleen het verplaatsen van je inboedel van A naar B.

Daarom bieden we ook bijkomende diensten aan, hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende zaken en kan u zich bezighouden met andere elementen die bij een verhuis komen kijken.

Wij bieden inpakservice aan voor uw verhuis

Inpakservice

Geen tijd of onzeker over het goed en transport-veilig inpakken van je te verhuizen goederen? Ook dit kunnen wij voor jou verzorgen!

Wij kunnen meubelmontage of demontage voor u uitvoeren

Meubelmontage

Je meubels veilig uit elkaar halen ter voorbereiding van de verhuis en in elkaar laten steken om zorgeloos van je huis een ‘thuis’ te maken? Geen probleem!

Transportservice voor particulieren en bedrijven

Transportservice

Heb je als particulier of bedrijf zaken te transporteren? Ook hiervoor kan je bij ons terecht en zorgen we voor een veilig en efficiënt transport van uw goederen.

wij bieden de dienst kantoorverhuis aan

Kantoorverhuis

Bij een kantoorverhuis (burelen, magazijn, archief, …) is het de bedoeling dat dit de werking van het kantoor zo weinig mogelijk stoort. Hiervoor maken we graag met u een plan voor aanpak.

wij kunnen bekisting op maat maken

Bekisting op maat

Goederen, schilderijen, etc. kunnen ook getransporteerd worden door middel van op maat gemaakte kisten met en voor extra bescherming.

Wij hebben ervaring met het vervoer van beelden

Vervoer van beelden

Ook hebben we de nodige kennis en ervaring voor het inpakken, beschermen en vervoeren van beelden voor uw verhuis of als transportservice.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid