Over ons

Hey! We begrijpen dat je graag wil weten of je je verhuisopdracht aan iemand betrouwbaar met de nodige ervaring uithanden geeft... laten we kennismaken!
het professionele team van verhuizingen Jespers

Het onstaan van Verhuizingen Jespers…

Zaakvoerder Thomas Jespers is al vele jaren werkzaam in de verhuissector en ging eerst in loondienst aan de slag bij een verhuisfirma waar hij de microben sterk te pakken kreeg.

Hij merkte dat hij enorm gepassioneerd was voor het veillig vervoeren van andermans goederen en ook de tevredenheid van de klanten gaven hem steeds weer een grote bevestiging en boost.

 

Door zijn inzet, passie en klantvriendelijkheid groeide Thomas daarna in de firma uit tot ploegbaas en zoals hier te zien bleef ook het onstaan van zijn eigen zelfstandige bedrijf ‘verhuizingen Jespers‘ niet uit.

 

Thomas ziet verhuizingen Jespers niet enkel als zijn job of klussen die geklaard moet worden, maar meer als een echte passie met een groot oogpunt voor de tevredenheid van de klanten. Dit is de brandstof waarop het bedrijf draait en wat verhuizingen jespers onderscheid van andere verhuisfirma’s.

Certificeringen.

certificatie / gecertificeerd diploma

Certificate of professional competence (cpc) for the road transport manager

gecertificeerd internationale verhuizer

Certified international packer

getuigschrift vakbekwaamheid

Getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen
Privacybeleid