Leegmaken huis Kortenberg

Leegmaken van huis, appartement, kantoor, loods te Kortenberg  in opdracht van ➡️ particulieren, bewindvoerders, notarissen, makelaars

Leegmaken van woningen, appartementen, kantoren, loodsen in Kortenberg gaat voor ons vlotjes gezien we er alle uitrusting voor hebben ➡️ eigen personeel, transport, meubel liften, containers.  Op zoek naar een betrouwbare firma voor het leegmaken van een huis dat moet klaargezet worden voor de verkoop? Contacteer ons en we bezorgen een gratis prijsofferte! Leegmaken van een woning, appartement, kantoor, loods of ander pand in Kortenberg gebeurt heel dikwijls met het oog op een verkoop. Het onroerend goed zo aantrekkelijk mogelijk maken kan de prijs aanzienlijk opdrijven en de verkoop bespoedigen.

Uiteenlopende aanleidingen voor leegmaken van een huis kunnen zijn: sterfgeval, definitieve opname in tehuis, einde contract, langdurige leegstand of na rampspoed zoals brand, woningkraak, enz. Het eindresultaat is in ieder geval een verkoopklare of verhuurbare woning of pand te Kortenberg.

We werken voor particulieren of hulpverleners, bewindvoerders, notarissen, makelaars. Inboedels opkopen doen we niet. Dit gedeelte laten we aan de opdrachtgever over gezien we niet gespecialiseerd zijn in de waardebepaling.

 

verhuizingen met verhuiswagen