Verhuislift huren

VERHUISLIFT HUREN BIJ VERHUISLIFTSERVICE JESPERS

Verhuislift huren betekent gewoon telefoneren naar Jespers en de lift staat er in een oogwenk. Bent u van plan om zelf te verhuizen maar heeft u nood aan een verhuislift? Of krijgt u bepaalde meubelstukken niet naar boven of beneden via uw trap of te krappe binnenhuislift? Huur uw ladderlift bij verhuisliftservice Jespers en breng uw meubelen op een veilige en schadevrije manier van boven naar beneden of omgekeerd. Onze verhuis- en meubelliften reiken tot de 9de verdieping van appartementen, kantoor- of bedrijfsgebouwen.

Onze liftservice is evenzeer bedoeld voor installateurs van zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning, dakdekkers en schrijnwerkers voor werken op het dak of op een verdieping, keuken- en meubelleveranciers enz.

De prijs om een ladderlift te huren vindt u hieronder.

 

verhuizingen met verhuiswagen
verhuizingen met verhuiswagen

VERHUISLIFT huren: WAT ZIT IN HET AANBOD?

Wij komen naar uw gemeente? met een verhuislift plus operator en zetten deze langs het gebouw vast op een reglementaire en veilige manier. De verhuislift is uitgerust met zachte banden om uw gevel en dakrand niet te beschadigen. Onze operator helpt ter plaatse een handje mee waar nodig bij het laden en lossen van de verhuislift. U hoeft zich dus niet te bekommeren om de technische of veiligheidsaspecten. Onze medewerker weet ook perfect hoe de gewichten of volumineuze stukken best te verdelen op het platform.

De verhuisliften zijn standaard lichte vrachtwagens waarop een lift is bevestigd. Tevens beschikken we over verhuisliften die op een aanhangwagen gemonteerd zijn, zodat we de combinatie verhuiswagen plus verhuislift kunnen aanbieden, zowel op de plaats van vertrek als van aankomst.

HUREN VAN een VERHUISLIFT: DE VOORDELEN

 • Onze operator leidt uw verhuis in goede banen
 • Hij biedt hulp bij het oordeelkundig laden en lossen van de verhuislift
 • Mogelijkheid tot het combineren van een verhuiswagen + verhuislift, waardoor de verhuiskosten beperkt blijven.
 • Met onze verhuisliften kun je snel en gemakkelijk zware of grote voorwerpen verhandelen, denk aan kasten, ganse zithoeken, piano’s, huishoudtoestellen, televisies, kunstvoorwerpen, tuinornamenten, zonnepanelen, warmtepompen, airco buitenunits, fitnessmateriaal etc.
 • Er is minder risico op beschadiging, zowel van de objecten als het gebouw
 • De verhuislift heeft een zeer grote draagkracht (tot enkele honderden kilo’s)

PRIJS VERHUISLIFT HUREN: GOEDKOPER KAN NIET

Verhuisfirma Jespers BV biedt u graag transparante tarieven aan, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan; er worden geen extra’s aangerekend en onze prijssetting is helder en duidelijk:


Prijzen verhuislift inclusief operator

 

Tarieven bij Jespers BV Tarieven voor het huren van onze verhuislift met operator (*prijzen hieronder zijn exclusief BTW)
Gelijkvloers tot 5de verdiep 1ste uur 95 EUR
Na het eerste uur 35 EUR per half uur
kilometervergoeding 1 EUR / KM
Vanaf 6de verdiep 1ste uur 105 EUR
vanaf het 2de uur 45 EUR per half uur
kilometervergoeding 1 EUR / KM

Opgelet:

  • Contante betaling na levering van onze diensten (cash of Payconiq zijn mogelijk).
  • Werkuren worden aangerekend vanaf het aankomstuur tot vertrekuur bij de klant. We werken met een minimum van 1 uur.
  • Parkeerborden moeten worden voorzien door de klant (+- 20 meter ruimte). Zie pagina verhuizen checklist. Op verzoek en tegen een kleine meerprijs vragen wij met plezier de borden aan voor u.
  verhuizingen met verhuiswagen