Opruimen inboedels Mechelen

Opruimen van inboedels te Mechelen, leegmaken van woningen, appartementen, kantoren ➡️ in opdracht van particulieren, bewindvoerders, notarissen, makelaars

Opruimen van inboedels, leegmaken van woningen in Mechelen is een van onze specialiteiten, mede doordat we over eigen transport, liftservice en containerdienst kunnen beschikken. Het leegmaken van woningen gebeurt doorgaans met het oog op een verkoop. De aanleidingen kunnen zijn: sterfgeval, permanente opname, verhuis naar seniorie, einde huurcontract, langdurige leegstand of na een incident zoals brand, woningkraak, enz. Alles wordt naar buiten gebracht, desnoods met meubellift, ter plaatse gesorteerd en ofwel direct weggevoerd voor recyclage, ofwel in containers vergaard om naar verwerkingscentra te brengen. Soms gaat het om sterk vervuilde woningen en panden die we daarna helemaal desinfecteren. Het eindresultaat is in ieder geval een borstelschone woning, compleet gereed voor de huizenmarkt of ingebruikname.

Opruimen van inboedels in Mechelen wordt meestal gevraagd door de particulieren rechtstreeks. Maar ook instanties als overheden of kantoren van notarissen, makelaars of advocatenkantoren, die als bewindvoerder optreden, maken gebruik van onze bijzondere diensten voor inboedelservice. Let wel: inboedels opkopen doen we niet. Hetgeen waardevol is, kan dan best vooraf uitgehaald worden of willen we gerust naar een nieuwe bestemming transporteren.

verhuizingen met verhuiswagen