verhuizen naar het buitenland Diest

Verhuizen naar het buitenland vanuit Diest

Internationale verhuizers Jespers BV hebben niet enkel ervaring met verhuizingen in België, maar ook verhuizen naar het buitenland vanuit België behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Bent u van plan om privé te verhuizen vanuit Diest naar het buitenland? Of hebt u een zaak, kantoor of bedrijfsunit die verhuisd moet worden, dan zijn wij uw geknipte partner.

Wij doen voornamelijk verhuisopdrachten in Europa, maar contacteer ons gerust voor internationale verhuizingen buiten Europa, en dit zowel particulier als zakelijk.

Wij zorgen voor de nodige papieren, verzekeringen en vervoersdocumenten, zodat de verhuis naar het buitenland van uw goederen zorgeloos verloopt.

Gezien onze ruime ervaring als internationale verhuizer, ons bereik en ons aanbod aan verzekeringen en dekkingen zijn wij uw partner voor alle verhuizen naar het buitenland.

Via onderstaande link kom je op de site van de overheid terecht, waar u alle informatie vindt omtrent de administratie en verplichtingen bij verhuizen naar het buitenland: Klik hier

 

 

verhuizingen met verhuiswagen
verhuizingen met verhuiswagen