Verhuizingen Bertem

gratis offerte

Bel ons

verhuizingen met verhuiswagen

Verhuizingen

nationaal

Meer info

verhuizingen met verhuiswagen

Verhuizen naar het buitenland

Meer info

verhuizingen met verhuiswagen
vraag meer informatie over onze all-in-1 verhuisformule

Meer info

TE Bertem VERHUIZINGEN JESPERS BIEDT EEN BETROUWBARE VERHUISSERVICE VOOR GEZINNEN, SENIOREN, STUDENTEN, KMO’S EN BEDRIJVEN

Te Bertem is verhuizingen Jespers verhuisfirma nummer 1 in termen van betrouwbaarheid, service en kostprijs. Met Jespers verhuizen betekent: geen stress. Die is voor ons.

De degelijkheid van onze verhuisservice uit zich in goede voorbereiding, stiptheid, grote zorg voor uw kostbare goederen én voor de gebouwen, onder de eigen medewerkers enkel ervaren verhuizers, degelijk materiaal, een dienstverlening naar keuze, correcte facturatie zonder extra’s.

Verhuizingen Jespers verzorgt verhuisopdrachten voor zowel particulieren als bedrijven. De kantoorverhuizingen maken een belangrijk deel uit. Andere segmenten waarin we al veel ervaring opdeden zijn: seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen, verhuizingen met tijdelijke meubelopslag.

Alle verhuizingen te Bertem kunnen mét of zonder meubellift.

 

verhuizingen met verhuiswagen

JESPERS VERHUIZINGEN IN Bertem BESCHIKT OVER EIGEN LIFTSERVICE MET BEDIENING OOK VOOR DERDEN ZOALS AANNEMERS EN MEUBELZAKEN

Voor de appartementsverhuizingen in Bertem heeft Verhuizingen Jespers de beschikking over ladderliften die tot en met verdieping 9 gaan. Verhuizingen van of naar verdiepingen van appartementen of kantoorgebouwen vergen extra voorbereiding in kader van maximale efficiëntie en veiligheid.

Onze liftservice met operator is evenzeer bedoeld voor doe-het-zelf verhuizers die hun vriendenkring hebben opgetrommeld maar ook voor aannemers, winkeliers of bedrijven die hun materialen vlot en risicovrij naar boven willen krijgen.

 

TE Bertem VERHUIZINGEN JESPERS STAAT OOK KLAAR VOOR INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Voor de regio Bertem Verhuizingen Jespers doet alle binnenlandse maar evengoed buitenlandse verhuizingen B2C en B2B binnen Europa of daarbuiten. Verhuizen naar Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Nederland, Duitsland, Scandinavië, de UK of overzees is meer en meer aan de orde. Verhuizingen Jespers zorgt er voor. Elke buitenlandverhuizing van of naar Bertem impliceert dat je tijdig aangifte doet van adreswijziging meer info vind je hier

verhuizingen met verhuiswagen

De kwaliteiten van Verhuizingen Jespers

verhuizingen met verhuiswagen

Meubelbewaring

verhuizingen met verhuiswagen

6 dagen op 7

verhuizingen met verhuiswagen

Uitmuntende service

verhuizingen met verhuiswagen

Zorgeloos verhuizen

Verhuizingen Jespers is een dynamisch verhuisbedrijf dat wordt geleid door Thomas en Stefanie. Onze onderneming ontstond in 2018 nadat Thomas alle ervaring opdeed in loondienst bij een verhuisfirma waar hij het tot ploegbaas schopte.
Een vlekkeloze verhuis organiseren groeide ondertussen uit tot een ware passie. Daarnaast blijft het voor ons essentieel dat er met goed materiaal gewerkt wordt, dat onze medewerkers ervaren en vriendelijk zijn, dat de veiligheid altijd voorop staat. Stefanie zorgt voor de administratie en biedt hulp bij het aanvragen van parkeerplaatsen en andere verhuisformaliteiten. Verhuizingen Jespers werkt 6 dagen op 7. Kiezen voor Verhuizingen Jespers maakt uw verhuis vederlicht.
Bedankt voor uw vertrouwen.